Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g63g78kcal2g2.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g281kcal5.6g15.8g21.8g4.8g
Valittu annoskoko167g141kcal2.8g7.9g10.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna84g70kcal1.4g4g5.5g1.2g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186015