Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%100g139kcal19g0g7g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 28g38kcal3.4g0.1g2.7g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa23g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g372kcal45.6g3.2g19.6g1g
Valittu annoskoko167g186kcal22.8g1.6g9.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna84g93kcal11.4g0.8g4.9g0.3g
Arvot/100g100g112kcal13.7g1g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684