Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 322g245kcal6.1g49.9g0.6g3.2g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Porkkana 26g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Purjosipuli 21g4.9kcal0.4g0.5g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala6.2g18kcal1.2g0.3g1.2g0g
Nakki,popsi grillinakki342g886kcal41.1g19.2g71.9g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 874g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3320g2364kcal99.4g149g147.8g12.4g
Valittu annoskoko1660g1182kcal49.7g74.5g73.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna830g591kcal24.9g37.3g37g3.1g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754