Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 33g287kcal0g0g32.5g0g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.2g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g500g575kcal110g0g12.5g0g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 18g12kcal0.2g2g0.2g0.7g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%193g308kcal5.2g5.2g28.9g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 168g33kcal1.2g5g0.2g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3320g2877kcal245g101.4g151.6g34.8g
Valittu annoskoko1660g1439kcal122.5g50.7g75.8g17.4g
Annoskoko puolitettuna830g719kcal61.3g25.4g37.9g8.7g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368