Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki833g466kcal70.8g41.6g1.7g0g
Hermesetas -neste17g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 217g743kcal22.1g151.5g2.6g7.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka33g133kcal0g33g0g0g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Kananmuna kuoreton 550g784kcal68.7g1.6g56.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3320g4416kcal323.4g455.4g139.6g15.2g
Valittu annoskoko1660g2208kcal161.7g227.7g69.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna830g1104kcal80.9g113.9g34.9g3.8g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299517