Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 666g507kcal12.5g103.2g1.3g6.7g
Rasvaton maito viro (Alma)184g61kcal6.3g8.7g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 183g262kcal22.9g0.6g18.8g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 433g1487kcal44.2g303.3g5.2g15.2g
Ohrajauho 183g600kcal15.1g118.1g3.7g13.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3320g5832kcal202g1067.8g58.2g71.6g
Valittu annoskoko1660g2916kcal101g533.9g29.1g35.8g
Annoskoko puolitettuna830g1458kcal50.5g267g14.6g17.9g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83369