Askon piirakka

1 voitaikina
3dl vehnäjauhoja
125g margariinia
5 rkl vettä
tee kaksi annosta
nypi voi ja jauhot lisää vesi pyöritä palloksi ja laita noin tunniksi jää kaappiin.

Kauli molemmat levyksi.

Tee peruna muusi tai käytä jauhetta
paista sipuli ja jauheliha lisää mausteet maun mukaan ja flora ruokakerma.

Sekoita kaikki aineet keskenään.

Voitele vuoka laita toinen kaulittu taikina vuuan pohjalle niin että reuna peittyy laita peruna-jauhelihaseos ja päälle toinen voitaikina levy.

Voitele munalla ja laita uuniin 200 astetetta ja noin 30-40min kunnes väri on kauniin vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2217 grammaa

1180
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 293g1004kcal29.8g204.8g3.5g10.2g
Margariini, Pirkka113g810kcal1.1g1.1g90g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Perunamuusi600g477kcal9.6g72.6g16.2g4.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g150g90kcal1.5g6.8g6g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3325g6156kcal200g577.8g332.2g34.4g
Valittu annoskoko1663g3078kcal100g288.9g166.1g17.2g
Annoskoko puolitettuna831g1539kcal50g144.5g83.1g8.6g
Arvot/100g100g185kcal6g17.4g10g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182468