Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 352g1147kcal42.7g209.1g9.9g19.4g
Hiiva 48g36kcal6.3g0.5g0.2g3.3g
Vesi640g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)624g1934kcal106.1g337g18.1g81.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3328g6235kcal310.2g1093.2g56.4g207.6g
Valittu annoskoko1664g3117kcal155.1g546.6g28.2g103.8g
Annoskoko puolitettuna832g1559kcal77.6g273.3g14.1g51.9g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.8g1.7g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149131