Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 553g4010kcal6.6g2.2g449.4g0g
Sokeri 376g1526kcal0g375.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 647g2219kcal65.9g452.8g7.8g22.6g
Siirappi 89g267kcal0.1g65.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3328g16044kcal145.2g1792g914.4g45.2g
Valittu annoskoko1664g8022kcal72.6g896g457.2g22.6g
Annoskoko puolitettuna832g4011kcal36.3g448g228.6g11.3g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222579