Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g400g880kcal42.8g2.4g68g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g600g342kcal8.4g74.4g1.2g0g
Vesi640g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g22g20kcal0.7g0.8g1.6g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3328g2486kcal103.8g155.2g141.6g0.4g
Valittu annoskoko1664g1243kcal51.9g77.6g70.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna832g621kcal26g38.8g35.4g0.1g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503