Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g5128g8718kcal974.4g0g512.8g0g
Kananmuna kuoreton 705g1006kcal88.1g2.1g72.3g0g
Sipuli (kuorittu)1756g474kcal22.8g84.3g3.5g29.9g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g1603g2244kcal48.1g32.1g208.3g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g462g1172kcal78g9.2g96g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g346g360kcal27.3g56.4g2.1g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27948kcal2477.4g368.2g1790g73.6g
Valittu annoskoko10000g13974kcal1238.7g184.1g895g36.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6987kcal619.4g92.1g447.5g18.4g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339