Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 181g1311kcal2.2g0.7g146.9g0g
Sipulikuutiot Apetit602g157kcal7.2g28.9g1.2g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g121g361kcal19.3g8.4g27.7g0g
Maustepippuri, annos 1g60g1.8kcal0g0g0.6g0g
Poronpaisti 6024g10969kcal1856.6g0g387.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3012g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25599kcal3770.6g76g1127.4g0g
Valittu annoskoko10000g12800kcal1885.3g38g563.7g0g
Annoskoko puolitettuna5000g6400kcal942.7g19g281.9g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368478