Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g500g785kcal109g0g35.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 750g571kcal14.1g116.2g1.5g7.5g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 5.5g12kcal1.6g0.3g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3330g2960kcal258.6g268.8g76.6g32g
Valittu annoskoko1665g1480kcal129.3g134.4g38.3g16g
Annoskoko puolitettuna833g740kcal64.7g67.2g19.2g8g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839