Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g450g1666kcal20.3g139.6g112.6g16.7g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja450g351kcal75.7g0g4.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu230g289kcal25.3g0.7g20.7g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g11g6.8kcal0.1g1.1g0g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.3g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3330g4672kcal244.8g290.2g275.8g35.6g
Valittu annoskoko1665g2336kcal122.4g145.1g137.9g17.8g
Annoskoko puolitettuna833g1168kcal61.2g72.6g69g8.9g
Arvot/100g100g140kcal7.4g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674