Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 630g345kcal10g82.6g1.1g5.4g
Kananmuna kuoreton 743g1059kcal92.8g2.2g76.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g225g810kcal63g4.5g60.7g0g
Voi 68g490kcal0.8g0.3g54.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3330g5408kcal333.2g179.2g385.6g10.8g
Valittu annoskoko1665g2704kcal166.6g89.6g192.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna833g1352kcal83.3g44.8g96.4g2.7g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023