Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g94g319kcal13.1g0g29.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.8g58.5g0.5g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Veripalttu (Tapola), annos 200g300g687kcal33g51g48g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3330g2591kcal107g227g155.4g11.4g
Valittu annoskoko1665g1296kcal53.5g113.5g77.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna833g648kcal26.8g56.8g38.9g2.9g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332337