Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell300g330kcal69.1g0g6.3g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g338g57kcal6.4g7.1g0.7g0g
Parsakaali pakaste Rainbow338g68kcal10.1g6.8g0g8.4g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%188g244kcal5.6g3.8g24.4g0.2g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)150g248kcal4.5g6g22.5g0g
Oliiviöljy 14g120kcal0g0g13.5g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g113g394kcal31.5g2.3g29.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3330g3043kcal260.2g73.6g194.4g24.8g
Valittu annoskoko1665g1521kcal130.1g36.8g97.2g12.4g
Annoskoko puolitettuna833g761kcal65.1g18.4g48.6g6.2g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515