Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3583g379kcal64.1g24.5g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 385g548kcal48.1g1.2g39.4g0g
Hermesetas, annos 5g58g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml117g25kcal9.4g0g0.3g0.1g
Kookoshiutale 58g385kcal4.7g3.7g37.6g9.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 466g1292kcal9.3g14g130.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3332g5257kcal271.2g86.8g419g19.2g
Valittu annoskoko1666g2629kcal135.6g43.4g209.5g9.6g
Annoskoko puolitettuna833g1314kcal67.8g21.7g104.8g4.8g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512