Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 468g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 497g2017kcal0g496.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton468g98kcal1.4g7.5g0g0.5g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g234g1027kcal8.7g6.1g107.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3332g6283kcal20.2g1020g215.2g1g
Valittu annoskoko1666g3142kcal10.1g510g107.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna833g1571kcal5.1g255g53.8g0.3g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113