Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1224g340kcal14.6g49.7g2.4g25.7g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Voi 40% rasvaa 18g66kcal0.3g0.3g7.1g0g
Piirakkataikina Sunnuntai350g1294kcal17.5g111.9g87.5g7g
Siirappi, tumma26g84kcal0g19.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3332g3597kcal66g367.2g194.2g67g
Valittu annoskoko1666g1799kcal33g183.6g97.1g33.5g
Annoskoko puolitettuna833g899kcal16.5g91.8g48.6g16.8g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903