Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 188g57kcal2.3g9g0.4g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Kasvisliemikuutio 14g42kcal1.3g1.9g3.2g0.2g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g175g130kcal7.9g22.6g0.4g0g
Spagetti Myllyn Paras438g1531kcal56.9g306.2g6.6g13.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%500g800kcal13.5g13.5g75g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g100g320kcal52g28g0.5g16g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 35g310kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3333g6544kcal276g793.6g243g73.6g
Valittu annoskoko1666g3272kcal138g396.8g121.5g36.8g
Annoskoko puolitettuna833g1636kcal69g198.4g60.8g18.4g
Arvot/100g100g196kcal8.3g23.8g7.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117569