Tonnikalapihvit

2 prk tonnikalaa paloina vedessä
4 rkl kermaviiliä
0,5-1 dl korppujauhoja
2 tl sitruunapippuria
2 tl yleismaustetta esim.

grillimauste, aromat tms.
1-2 kananmunaa

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Tarjoile muusin tai uusien perunoiden kanssa.

Sopii myös toastin täytteeksi! Kermaviilin jämästä saat oivan kylmäkastikkeen, kun lisäät siihen ruohosipulia ja tilliä.

(Suosittelen myös Knorrin kalakastiketta, slurps)

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Duchess
AineksetMääräEnergiaPHRK
John west, tonnikalapaloja vedessä, 150/200g5758g6507kcal1554.7g0g28.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1152g739kcal36.9g55.5g40.3g0.1g
Korppujauho 960g3515kcal100.7g718.8g9.9g50.9g
Kananmuna kuoreton 2111g3012kcal263.9g6.3g216.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g19g33kcal1.5g6.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27609kcal3915.4g1573.4g591g102g
Valittu annoskoko10000g13804kcal1957.7g786.7g295.5g51g
Annoskoko puolitettuna5000g6902kcal978.9g393.4g147.8g25.5g
Arvot/100g100g138kcal19.6g7.9g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345759