Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)541g168kcal9.7g32.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Kanaliemi laimennettu 150g15kcal0.4g0.6g1.2g0g
Herkkusieni 150g24kcal3.2g0.5g0.5g2.3g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g541g379kcal81.1g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3336g1336kcal196g96.8g12.4g13.6g
Valittu annoskoko1668g668kcal98g48.4g6.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna834g334kcal49g24.2g3.1g3.4g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207280