Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 240g255kcal9.6g46.6g2.1g4.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 401g413kcal13.8g72.1g4.2g11.6g
Salaatti, jäävuori tuore200g20kcal2.2g1.6g0.4g2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)16g3.2kcal0g1g0g0g
Tonnikala vedessä 370g387kcal83.1g0g5.6g0g
Purjosipuli 140g32kcal2.5g3.4g0.3g2.9g
Omena, keskikokoinen 200g280g95kcal0.6g19.9g0.8g5g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3336g2422kcal224.2g289.6g26.8g54.6g
Valittu annoskoko1668g1211kcal112.1g144.8g13.4g27.3g
Annoskoko puolitettuna834g606kcal56.1g72.4g6.7g13.7g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211