Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra1202g962kcal204.4g12g12g0g
Voi 150g1090kcal1.8g0.6g122.2g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g60g349kcal13.2g5.7g30.4g6.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g90g517kcal16g6.3g44.7g10.6g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3336g6307kcal512.2g50.2g452.4g33.8g
Valittu annoskoko1668g3153kcal256.1g25.1g226.2g16.9g
Annoskoko puolitettuna834g1577kcal128.1g12.6g113.1g8.5g
Arvot/100g100g189kcal15.4g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136