Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Anna pakastetaikinan sulaa jääkaapissa.

Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Anna levätä jääkaapissa 1/2 tuntia.

Pistele taikinapohja haarukalla ja taita reunojen tueksi foliosuikaleet.

Paista 225 asteessa alatasolla 10 min.
Poista foliosuikaleet, levitä pesto pohjalle.

Lisää vuohenjuusto nokareina, ripottele silputtua basilikaa ja valkosipulia (0,5dl) päälle.

Levitä ohuet tomaattiviipaleet limittäin pinnalle.

Pirskota mausteeksi balsamicoa ja ripauta suolaa, rouhittua pippuria ja sokeria tai hunajaa sekä tilkka öljyä.

Voit ripotella päälle pinjansiemeniä.

Paista 225 asteessa 15-20 min. Lisää halutessasi pinnalle koristeeksi basilikanlehtiä ja mustia oliiveja.

Alkuperäinen tarkka resepti löytyy osoitteesta www. maku.

fi/reseptit, tähän on vähän vaikea laittaa kaikkea tarkasti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Promise1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt piirakkataikina (Kymppi), annos 400g598g1436kcal41.3g229.2g37.7g18g
Vuohenjuusto President 10%224g429kcal53.9g4.5g22.4g0g
Basilika, tuore150g60kcal4.6g7.5g1.2g5.8g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g598g122kcal3.6g22.7g1.8g8.4g
Balsamico-kastike (Wishbone), annos 20g15g25kcal0g1.5g2.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Pestokastike, yrttikastike 60g293kcal4.9g0.8g29.9g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3336g4894kcal219g537.2g206.2g69.8g
Valittu annoskoko1668g2447kcal109.5g268.6g103.1g34.9g
Annoskoko puolitettuna834g1223kcal54.8g134.3g51.6g17.5g
Arvot/100g100g147kcal6.6g16.1g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59511