Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green225g733kcal54.1g110.4g2.3g27g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g556g195kcal5.6g37.8g2.8g7.8g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.6g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Lehtikaali 60g24kcal2.1g2.4g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3336g2442kcal182.8g308.4g41.4g74.6g
Valittu annoskoko1668g1221kcal91.4g154.2g20.7g37.3g
Annoskoko puolitettuna834g610kcal45.7g77.1g10.4g18.7g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.2g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012