Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 338g257kcal6.3g52.3g0.7g3.4g
Bataatti, kuorittu 146g118kcal2.3g24.6g0.1g4.4g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Kanasuikale hunajamarinoitu450g585kcal81g9.9g27.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti169g306kcal4.6g20.3g23.6g0g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g225g248kcal40.5g4.5g6.8g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P281g169kcal2.8g12.7g11.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3339g3404kcal277g255.2g140.2g21.2g
Valittu annoskoko1670g1702kcal138.5g127.6g70.1g10.6g
Annoskoko puolitettuna835g851kcal69.3g63.8g35.1g5.3g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852