Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Rypsiöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Vesi788g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g32g28kcal0.9g1.1g2.2g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g563g141kcal7.3g23.6g1.1g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Timjami 1.1g3.2kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Chili, jauhettu (), annos 6g2.3g8kcal0.3g1.2g0.4g0.8g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g79g205kcal7.9g37g2.4g4g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton113g180kcal9g4.5g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3339g1499kcal54.2g154.2g72.4g14g
Valittu annoskoko1669g750kcal27.1g77.1g36.2g7g
Annoskoko puolitettuna835g375kcal13.6g38.6g18.1g3.5g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175