Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 1350g1030kcal232.9g0g9.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g68g608kcal0g0g67.5g0g
Sipuli (kuorittu)252g68kcal3.3g12.1g0.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3339g3411kcal472.4g24.2g154.8g8.6g
Valittu annoskoko1670g1705kcal236.2g12.1g77.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna835g853kcal118.1g6.1g38.7g2.2g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638