Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Punajuuri 19g7.2kcal0.2g1.3g0g0.5g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g14g37kcal3.8g0g2.4g0g
Cashewpähkinä 9g54kcal1.9g1.8g4.4g0.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g47g56kcal1.6g1.7g4.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g607kcal43.6g9.6g43.6g1.6g
Valittu annoskoko167g304kcal21.8g4.8g21.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna84g152kcal10.9g2.4g10.9g0.4g
Arvot/100g100g182kcal13g2.9g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853