Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Omena, keskikokoinen 200g23g7.6kcal0g1.6g0.1g0.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Soijakastike2.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Kaali, valkokaali23g4.7kcal0.3g0.8g0g0.5g
Possun Ulkofile, 100g23g28kcal4.7g0g1g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g2.2g7.6kcal0.4g0g0.7g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g226kcal12.4g16g11.6g4.4g
Valittu annoskoko167g113kcal6.2g8g5.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna84g57kcal3.1g4g2.9g1.1g
Arvot/100g100g68kcal3.7g4.8g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99246