TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)36g101kcal4g18.6g1.1g1g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)58g163kcal10.5g0g13.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 7.9g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g10g2kcal0.1g0.4g0g0.6g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%16g37kcal4.6g0.4g1.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%29g35kcal0.8g1.3g2.9g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g721kcal40.2g42.8g43g3.8g
Valittu annoskoko167g361kcal20.1g21.4g21.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna84g180kcal10.1g10.7g10.8g1g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222945