Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g39g34kcal6.6g0.9g0.3g0g
Kvinoa, jyvät22g82kcal2.8g15.1g1.3g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Persilja 11g3kcal0.2g0.1g0g0.9g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g11g43kcal3.6g0g3.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g368kcal28g35g12.4g4.6g
Valittu annoskoko167g184kcal14g17.5g6.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna84g92kcal7g8.8g3.1g1.2g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395