Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus37g124kcal8.4g19.3g1.3g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jalopeno, Rainbow 100g1.2g0.6kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g26g9kcal0.3g1.8g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.4g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)15g23kcal0.4g0.4g2.2g0g
Tonnikala vedessä 19g19kcal4.1g0g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g12g31kcal3.5g0.2g1.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g433kcal34.4g46.2g11.8g5.8g
Valittu annoskoko167g216kcal17.2g23.1g5.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna84g108kcal8.6g11.6g3g1.5g
Arvot/100g100g129kcal10.3g13.8g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644