Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g44g47kcal10.5g0.4g0.7g0g
Perunasipulisekoitus 500g44g30kcal0.7g6.5g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g22g8.7kcal0.2g1.8g0.1g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g8.7g32kcal2.4g4.5g0.3g0.8g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g1.7g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.4g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g244kcal28g27.4g2.6g1.6g
Valittu annoskoko167g122kcal14g13.7g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna84g61kcal7g6.9g0.7g0.4g
Arvot/100g100g73kcal8.4g8.2g0.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424928