Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g1.7g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Mantelirouhe, 1 rkl3.5g20kcal0.7g0.2g1.8g0.4g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl8.7g4.4kcal0g1g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g44g26kcal0.2g6.6g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä22g37kcal0.2g9.6g0.2g0g
Flora Vanilla 12%44g83kcal2g7g5.2g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g44g28kcal4.8g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g402kcal15.8g53.2g14.6g1.2g
Valittu annoskoko167g201kcal7.9g26.6g7.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna84g101kcal4g13.3g3.7g0.3g
Arvot/100g100g121kcal4.7g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301