Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 31g25kcal0.5g5.3g0g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Selleri, annos 50g6.3g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.6g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Herne 13g8.6kcal0.6g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g143kcal4.2g21.2g3.6g3.8g
Valittu annoskoko167g72kcal2.1g10.6g1.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna84g36kcal1.1g5.3g0.9g1g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644