Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g38g129kcal5g24.1g1.1g2.3g
Prinssinakki pirkka 300g23g54kcal0.7g0.7g4.5g0g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g30g77kcal4.5g0.5g6.3g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, tuore9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa23g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %15g27kcal3.2g0.2g1.5g0g
Paprika, punainen4.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)19g11kcal0.2g0.8g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g618kcal28.2g56.2g28.6g6g
Valittu annoskoko167g309kcal14.1g28.1g14.3g3g
Annoskoko puolitettuna84g155kcal7.1g14.1g7.2g1.5g
Arvot/100g100g185kcal8.4g16.8g8.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186978