Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
CousCous, keitetty 100g19g34kcal0.9g6.3g0.7g0.3g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%19g11kcal0.6g1.3g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g9g34kcal2.6g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g357kcal27.4g22.4g17.2g3.4g
Valittu annoskoko167g179kcal13.7g11.2g8.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna84g89kcal6.9g5.6g4.3g0.9g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338