Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 47g153kcal4.8g31.1g0.5g1.6g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g35g90kcal6.2g0.2g6.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)69g24kcal0.7g4.8g0.3g1g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g16g49kcal4.3g0.3g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g634kcal32g72.8g22.2g5.2g
Valittu annoskoko167g317kcal16g36.4g11.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna84g159kcal8g18.2g5.6g1.3g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21.8g6.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403944