Mallan poronkäristys

Ota liha sulamaan jääkaappiin edellisenä iltana.

Paista pannulla miedossa lämmössä pilkotut pekoniviipaleet niin että rasva irtoaa niistä hyvin.

Lisää mukaan voita ja paista käristeviipaleet pienissä erissä.

Lisää pilkottu sipuli.

Kääntele hetki.

Kaada pataan ja lisää vesi sekä mausteet.

Laita kansi päälle ja annan hautua 125 asteisessa uunissa 1,5-2,5 tuntia.

Lisää tarvittaessa nestettä.

Tarjoa käristyksen kanssa perunamuusia.

Puolukkahillo ja suolakurkut ovat mainio lisuke.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Malluska1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g117g127kcal22.9g0g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g3.9g29kcal0g0g3.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Pekoni (Atria), annos 70g5.5g19kcal0.6g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g354kcal47.2g1g17.8g0.2g
Valittu annoskoko168g177kcal23.6g0.5g8.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna84g89kcal11.8g0.3g4.5g0.1g
Arvot/100g100g106kcal14.1g0.3g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191993