Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 109g350kcal29.2g0g26.1g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]22g74kcal2.6g0g8.1g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia16g23kcal2.6g0g1.4g0g
Juusto, mozzarella 9g24kcal1.7g0g1.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g973kcal74.8g1g76.8g0.2g
Valittu annoskoko168g486kcal37.4g0.5g38.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna84g243kcal18.7g0.3g19.2g0.1g
Arvot/100g100g290kcal22.3g0.3g22.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588