Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%83g142kcal16.6g0g8.3g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)14g27kcal0.5g4.7g0.4g0g
Korppujauho 5.2g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g42g56kcal1.2g1.6g5g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Puolukka 13g4.8kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g530kcal40.6g22g30.2g1.2g
Valittu annoskoko167g265kcal20.3g11g15.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna84g132kcal10.2g5.5g7.6g0.3g
Arvot/100g100g158kcal12.1g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667