Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g3.1g11kcal0.6g0g0.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Kaali, valkokaali63g13kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto16g44kcal3g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g416kcal26.6g8g30.4g4g
Valittu annoskoko168g208kcal13.3g4g15.2g2g
Annoskoko puolitettuna84g104kcal6.7g2g7.6g1g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158