Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g96g38kcal0.5g11.5g0.2g0g
Kaurahiutale 7.7g29kcal1.1g4.4g0.6g0.8g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton5.7g41kcal0g0g4.6g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)25g87kcal3g17.2g0.5g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g614kcal15.8g111.8g12.6g6.2g
Valittu annoskoko168g307kcal7.9g55.9g6.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna84g154kcal4g28g3.2g1.6g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.4g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844