Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g143g50kcal1.4g9.7g0.7g2g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g11g32kcal2g0g2.7g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g3.1g6.4kcal0.1g0.1g0.6g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow2.7g6.7kcal0g0.2g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g211kcal7.2g20.6g11.2g4.2g
Valittu annoskoko167g105kcal3.6g10.3g5.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna84g53kcal1.8g5.2g2.8g1.1g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094