Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g26g16kcal0.4g3.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lohifileepalat (Findus)44g57kcal9.2g0.2g2.2g0g
Purjosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kalaliemikuutio 1.6g4.9kcal0.2g0.5g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.3g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g232kcal20.2g11.8g11.2g1.2g
Valittu annoskoko168g116kcal10.1g5.9g5.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna84g58kcal5.1g3g2.8g0.3g
Arvot/100g100g69kcal6g3.5g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742