Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 38g47kcal8g0g1.6g0g
Sipuli 13g3.9kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 5.1g3.9kcal0.2g0.7g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)0.7g4kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g42g25kcal0.6g5.4g0g0.4g
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Paprika punainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g239kcal18.6g17g10.2g2g
Valittu annoskoko168g119kcal9.3g8.5g5.1g1g
Annoskoko puolitettuna84g60kcal4.7g4.3g2.6g0.5g
Arvot/100g100g71kcal5.5g5.1g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236