Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 47g14kcal0.3g2.5g0.1g0.9g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix17g15kcal0.2g3.5g0.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g4.2g0.8kcal0g0.3g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g3.3g13kcal0g3.2g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Paprikajauhe 1.1g3.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Paistijauheliha 10%38g64kcal7.5g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g222kcal16.4g19.4g8g3g
Valittu annoskoko168g111kcal8.2g9.7g4g1.5g
Annoskoko puolitettuna84g56kcal4.1g4.9g2g0.8g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160